Karpa krējuma mērcē

Karpa krējuma mērcē Foto: Karpa krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 1 karpa (apmēram 1 1/2 kg)
  • sāls
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 1 glāze krējuma
  • 50 g siera
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu zaļumu

Pagatavošana

  1. Notīrītu karpu bez asakām sagriež gabalos, ierīvē ar sasmalcinātiem ķiplokiem un sali, apviļā miltos un sviestā apcep brūnu.
  2. Apceptos gabalus liek ar sviestu ieziesta pannā, pārlej ar krējumu, pārkaisa ar sarīvētu sieru, zaļumiem un cepeškrāsnī cep 10 minūtes.
  3. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes