Karamelizētas aknas tomātos

Karamelizētas aknas tomātos Foto: Karamelizētas aknas tomātos

Sastāvdaļas

  • 500 g aknu 
  • 1/3 glāzes ūdens 
  • 1/4 glāzes kečupa
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes brūnā cukura
  • 1 ēdamkarote augu eļļas 
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 1 ēdamkarote etiķa  
  • šķipsniņa ķiploku pulver

Pagatavošana

  1. Aknas sagriež plānās sloksnītēs.
  2. Miltus samaisa ar pipariem un sāli, panē tajos aknas.
  3. Ūdeni samaisa ar visām pārējām sastāvdaļām, izņemot eļļu.
  4. Eļļu uzkarsē pannā, cep aknas, kamēr tās kļūst brūnganas, pārlej ar sagatavoto maisījumu, sautē 15-20 minūtes, kamēr gatavs, uz vidējas uguns.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes