Sastāvdaļas
- 500 g aknu
- 1/3 glāzes ūdens
- 1/4 glāzes kečupa
- 3 ēdamkarotes miltu
- 2 ēdamkarotes brūnā cukura
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 ēdamkarote sojas mērces
- 1 ēdamkarote etiķa
- šķipsniņa ķiploku pulver
Pagatavošana
- Aknas sagriež plānās sloksnītēs.
- Miltus samaisa ar pipariem un sāli, panē tajos aknas.
- Ūdeni samaisa ar visām pārējām sastāvdaļām, izņemot eļļu.
- Eļļu uzkarsē pannā, cep aknas, kamēr tās kļūst brūnganas, pārlej ar sagatavoto maisījumu, sautē 15-20 minūtes, kamēr gatavs, uz vidējas uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!