Sastāvdaļas
- 1 kg kartupeļu
- 3-4 sīpoli
- 500 g vistas filejas
- 100 g rīvēta siera
- 200 ml majonēzes vai skābā krējuma
- malti melnie pipari
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolus sagriež gredzenos, izkārto ietaukotā veidnē.
- Virsū izkārto plāni sagrieztu vistas gaļu, uzber sāli, piparus, uzlej mazliet ūdens vai buljona, lai sīpoli nesadegtu un gaļa nepaliktu sausa.
- Kartupeļus nomizo, sagriež ripiņās, izkārto uz gaļas.
- Uzkaisa rīvētu sieru, uzlej majonēzi vai skābo krējumu.
- Cep sakarsētā krāsnī, aptuveni 40 minūtes, kamēr parādās brūngana garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!