Sastāvdaļas
- 200 g sviesta
- 75 g cukura
- 1 paciņa vaniļas cukura
- šķipsniņa sāls
- 6 olas
- 300 g miltu
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- 200 ml saldā krējuma
- mazliet gāzēta minerālūdens
- sviests vafeļu pannas ieziešanai
Pagatavošana
- Sakuļ mīkstu sviestu ar cukuru, vaniļas cukuru, gaisīgā masā.
- Turpinot kult, pa vienai pievieno olas.
- Miltus samaisa ar cepamo pulveri, pievieno olu masai, pamīšus, ar saldo krējumu, pa mazai daļai.
- Nobeigumā pielej minerālūdeni, mīklai jābūt bieza skābā krējuma konsistencē.
- Ar sviestu ieziež vafeļu pannu, cep vafeles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!