Kāpostu tīteņi ar sīpoliem

Kāpostu tīteņi ar sīpoliem Foto: Kāpostu tīteņi ar sīpoliem

Sastāvdaļas

  • kāpostgalviņa
  • eļļa
  • sviests
  • garšaugi

Pildījumam:

  • 10 sīpoli
  • 1/2 citrona sulas
  • sviests

Pagatavošana

  1. Kāpostgalviņu vāra, līdz lapas kļūst mīkstas, sadala pa lapām un katrā no tām liek šādu pildījumu: sīpolus izcep mīkstus un uzpilina citrona sulu.
  2. Lapu aizloka kā aploksni, apcep eļļā un kārto sautējumā traukā, pārliek ar sviesta piciņām, kaltētiem garšaugiem un sautē cepeškrāsnī gatavus, pārkaisa ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes