Sastāvdaļas
- 800 g skābētu kāpostu
- 400 g maltas gaļas
- 1 sīpols
- 1/2 glāzes sarkano pupiņu
- sāls, pipari, cukurs
- 2 glāzes dārzeņu buljona
- pētersīļi
- 1 lauru lapa
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Pupiņas pārlej ar ūdeni un izmērcē.
- Kāpostiem nospiež šķidrumu.
- Sīpolu sasmalcina, sakarsētā eļļā apcep, pievieno kāpostus un arī nedaudz apcep.
- Pieber izmērcētās pupiņas, pārlej buljonu un lēni vāra apmēram 25 -30 minūtes.
- Eļļā apcep sadrupinātu malto gaļu, iemaisa sāli un piparus, pievieno kāpostiem, liek klāt lauru lapu, iemaisa sāli, cukuru piparus, lēni sautē, līdz pupiņas mīkstas.
- Ja šķidrums sautēšanās laikā novārās, papildina ar karstu ūdeni.
- Pasniedzot pārkaisa ar pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!