Kāpostu pankūkas

Kāpostu pankūkas Foto: Kāpostu pankūkas

Sastāvdaļas

  • 400 g kāpostgalviņas
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu
  • 2 ēdamkarotes saldā krējuma
  • 2 olas dzeltenumi
  • šķipsniņa majorāna
  • šķipsniņa rožu paprikas
  • šķipsniņa ķimeņu
  • šķipsniņa karija
  • pētersīļi
  • 2 tējkarotes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Kāpostgalviņu nomazgā, noņem ārējās lapas, sagriež četrās daļās un izņem kacenu. Kāpostus smalki sagriež un apkaisa ar sāli.
  2. Pievieno miltus, saldo krējumu, olu dzeltenumus un visu rūpīgi samaisa. Pieliek garšvielas un sīki sakapātus pētersīļu zaļumus.
  3. Pannā uzkarsē eļļu, veido pankūkas un apcep no abām pusēm zeltaini brūnas.
  4. Tad pannai uzliek vāku un uz lēnas uguns karsē pankūkas vēl apmēram 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes