Sastāvdaļas
- 400 g kāpostgalviņas
- 1 tējkarote sāls
- 1 ēdamkarote kviešu miltu
- 2 ēdamkarotes saldā krējuma
- 2 olas dzeltenumi
- šķipsniņa majorāna
- šķipsniņa rožu paprikas
- šķipsniņa ķimeņu
- šķipsniņa karija
- pētersīļi
- 2 tējkarotes augu eļļas
Pagatavošana
- Kāpostgalviņu nomazgā, noņem ārējās lapas, sagriež četrās daļās un izņem kacenu. Kāpostus smalki sagriež un apkaisa ar sāli.
- Pievieno miltus, saldo krējumu, olu dzeltenumus un visu rūpīgi samaisa. Pieliek garšvielas un sīki sakapātus pētersīļu zaļumus.
- Pannā uzkarsē eļļu, veido pankūkas un apcep no abām pusēm zeltaini brūnas.
- Tad pannai uzliek vāku un uz lēnas uguns karsē pankūkas vēl apmēram 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!