Sastāvdaļas
- 1 kg svaigu kāpostu
- 1/2 glāzes mannas
- 3 olas
- 1 sīpols
- 1 ēdamkarote sviesta
- sāls
- rīvmaize
- tauki
Pagatavošana
- Smalki sakapātus kāpostus izsautē mīkstus, tā lai nepaliktu brīvs šķidrums, pievieno mannu un karsē 15-20 minūtes (masa sāk atlekt no katla sienām).
- Masu nedaudz atdzesē, pieliek sviestā apceptu, sasmalcinātu sīpolu, sāli, olas un samaisa.
- No masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas.
- Kotletes pasniedz, pārlietas ar kausētu sviestu, kā piedevu pie vārītiem, sautētiem vai ceptiem gaļas ēdieniem.
- Kāpostus pēc sautēšanas var samalt gaļas mašīnā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!