Kāpostu kotletes

Kāpostu kotletes Foto: Kāpostu kotletes

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu kāpostu
  • 1/2 glāzes mannas
  • 3 olas
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • sāls
  • rīvmaize
  • tauki

Pagatavošana

  1. Smalki sakapātus kāpostus izsautē mīkstus, tā lai nepaliktu brīvs šķidrums, pievieno mannu un karsē 15-20 minūtes (masa sāk atlekt no katla sienām).
  2. Masu nedaudz atdzesē, pieliek sviestā apceptu, sasmalcinātu sīpolu, sāli, olas un samaisa.
  3. No masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas.
  4. Kotletes pasniedz, pārlietas ar kausētu sviestu, kā piedevu pie vārītiem, sautētiem vai ceptiem gaļas ēdieniem.
  5. Kāpostus pēc sautēšanas var samalt gaļas mašīnā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes