Sastāvdaļas
- 500 g kāpostu
- 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 50 g cieta siera
- 1-2 olas
- 2 ēdamkarotes miltu
- sāls, melnie un sarkanie maltie pipari
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Kāpostus sīki sakapā, cep augu eļļā 1-2 minūtes, pievieno skābo krējumu, sautē uz lēnas uguns, kamēr paliek mīksti, pieber sāli, piparus pēc garšas.
- Atdzesē, pievieno rīvētu sieru, olas - kārtīgi samaisa.
- No masas veido nelielas kotletes, apviļā tās miltos(ja vēlas, var arī neapviļāt tās miltos).
- Kotletes cep sakarsētā augu eļļā, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!