Kapātas vistas gaļas kotletes

Kapātas vistas gaļas kotletes Foto: Kapātas vistas gaļas kotletes

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas filejas
  • 70 g loku
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1-2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 3 ķiploka daiviņas
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sīki sakapā.
  2. Pievieno olu, sakapātus lokus, ķiplokus, skābo krējumu, miltus, sāli, piparus.
  3. Visu samaisa un izdauza ar gaļas āmuriņu.
  4. No masas veido kotletes, cep no abām pusēm, kamēr parādās garoziņa.
  5. Pirmo pusi cep uz lielas uguns, otru - uz mazas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes