Kanēļa kēksiņi

Kanēļa kēksiņi Foto: Kanēļa kēksiņi

Sastāvdaļas

  • 1,5 glāzes miltu
  • 1/2 glāzes cukura
  • 1,5 tējkarotes cepamā pulvera
  • sāls
  • 1/4 tējkarotes malta muskatrieksta
  • 1 ola
  • 1/2 glāzes piena
  • 85 g izkausēta sviesta

Pārkaisīšanai:

  • 1/2 glāzes cukura
  • 1 tējkarote malta kanēļa
  • 120 g izkausēta sviesta

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 175 °C temperatūrai, kēksu veidnes ietauko.
  2. Samaisa olu, pienu, 85 g izkausēta sviesta.
  3. Samaisa sausās mīklas sastāvdaļas un pievieno olas maisījumam, visu kārtīgi samaisa.
  4. Mīklu lej veidnēs.
  5. Cep 20 minūtes, kamēr kēksi kļūst zeltaini, atdzesē.
  6. Mazā bļodiņā samaisa kanēli un cukuru.
  7. Katru kēksiņu pamērcē izkausētā sviestā.
  8. Tad apviļā kanēļa-cukura maisījumā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes