Sastāvdaļas
- 200 g kalmāru
- 100 g sēņu
- 2 olas
- 1 sīpols
- 1 marinēts gurķis
- citronu sula
- majonēze
- sāls
- dilles
Pagatavošana
- Sēnes sagriež šķēlītēs un apcep augu eļļā.
- Sīpolu sagriež mazos gabaliņos, aplej ar verdošu ūdeni, lai iegūtu maigāku garšu.
- Kalmārus notīra, liek verdošā ūdenī, vāra 2-3 minūtes.
- Kad kalmāri atdzisuši, sagriež tos salmiņos.
- Olas cieti izvāra, atdzesē, noņem čaumalu un sagriež gabaliņos.
- Marinēto gurķi sagriež sīkos gabaliņos.
- Dilles sakapā.
- Salātu sastāvdaļas samaisa un pārlej ar majonēzi, kas samaisīta ar dažiem pilieniem citronu sulas.
- Vēlreiz visu kārtīgi samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!