Sastāvdaļas
- 400 g sarkanās, treknas zivs
- 2 vidēja lieluma kartupeļi
- 1 sīpols
- 50 g sviesta
- 1 glāze saldā krējuma
- 1/4 glāzes sakapātu diļļu
- 1/4 glāzes sakapātu maurloku
- lauru lapa
- melno piparu graudiņi
- smaržīgie pipari
- sāls
Pagatavošana
- No zivs vāra buljonu, kopā ar lauru lapu, pipariem, tad gatavu zivi izņem no katla un noliek malā.
- Kartupeļus nomizo, sagriež sīkos gabaliņos, liek buljonā, vāra, kamēr gatavi.
- Sīpolu sagriež mazos gabaliņos, cep sviestā.
- Atdzisušai zivij novelk ādu, izņem asakas, sagriež gabaliņos.
- Zupai pievieno saldo krējumu, ceptos sīpolus, zaļumus, zivs gabaliņus.
- Zupu gandrīz uzvāra un uzreiz noņem no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!