Sastāvdaļas
- 1 kg šokolādes saldējuma
- 500 g kafijas saldējuma
- 500 g vaniļas saldējuma
- 15 - 20 šokolādes konfekšu (dekorēšanai)
- 1 ēdamkarote kakao pulvera
- 1 ēdamkarote pūdercukura
Pagatavošana
- Sevis izvēlēto kūkas formu pārklāj ar pārtikas plēvi tā, lai tā kristu pāri malām.
- Ieklāj tās pamatnē plānu kārtiņu šokolādes saldējuma un ievieto formu ledusskapī uz 30 minūtēm.
- Pēc katras saldējuma kārtas uzlikšanas ievieto kūku ledusskapī uz 30 minūtēm.
- Tātad, klāj visu kafijas saldējumu, tad nelielu šokolādes saldējuma kārtu un tad visu vaniļas saldējumu.
- Tad klāj atlikušo šokolādes saldējuma kārtu un nolīdzina kūkas virsmu, ievieto to saldētavā uz 2 stundām.
- Kakao pulveri sajauc ar pūdercukuru un šokolādes konfektes sagriež uz pusēm.
- Konfekšu pusītes labi izkārto pār kūkas virsmu un pārkaisa ar kakao maisījumu.
- Pirms pasniegšanas turēt saldētavā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!