Kafijas kēkss

Kafijas kēkss Foto: Kafijas kēkss

Sastāvdaļas

  • 1 glāze miltu
  • 3/4 glāzes cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 2 olas
  • 125 g sviesta
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 2 ēdamkarotes šķīstošās kafijas pulvera
  • 1/3 glāzes piena

Pagatavošana

  1. Pienu uzvāra, tam pievieno šķīstošās kafijas pulveri, atdzesē.
  2. Miltus samaisa ar cepamo pulveri, cukuru un sāli.
  3. Pakāpeniski pielej kafiju ar pienu, kārtīgi samaisa.
  4. Sakuļ olas, pievieno miltu maisījumam.
  5. Pievieno vaniļas cukuru, mīkstu sviestu, maisa, kamēr, sviests izkusis.
  6. Veidni ietauko ar sviestu, pārkaisa ar miltiem.
  7. Krāsni uzkarsē līdz 180-190°C temperatūrai, cep 45-50 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes