Sastāvdaļas
- 1 glāze miltu
- 3/4 glāzes cukura
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1/4 tējkarotes sāls
- 2 olas
- 125 g sviesta
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- 2 ēdamkarotes šķīstošās kafijas pulvera
- 1/3 glāzes piena
Pagatavošana
- Pienu uzvāra, tam pievieno šķīstošās kafijas pulveri, atdzesē.
- Miltus samaisa ar cepamo pulveri, cukuru un sāli.
- Pakāpeniski pielej kafiju ar pienu, kārtīgi samaisa.
- Sakuļ olas, pievieno miltu maisījumam.
- Pievieno vaniļas cukuru, mīkstu sviestu, maisa, kamēr, sviests izkusis.
- Veidni ietauko ar sviestu, pārkaisa ar miltiem.
- Krāsni uzkarsē līdz 180-190°C temperatūrai, cep 45-50 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!