Kafijas deserts šokolādes groziņos

Kafijas deserts šokolādes groziņos Foto: Kafijas deserts šokolādes groziņos

Sastāvdaļas

  • 150 g baltās šokolādes
  • 150 g tumšās šokolādes
  • 150 g bieza saldā krējuma
  • 3 tējkarotes konjaka
  • 3 tējkarotes stipras kafijas dzēriena
  • 1 tējkarote augu eļļas
  • mandeles rotāšanai

Pagatavošana

  1. Karsta ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi, pievieno augu eļļu, masu lej papīra groziņos, noklājot šokolādi pa maliņām.
  2. Liek ledusskapī uz 30 minūtēm, tad noņem papīru.
  3. Gatavo krēmu - saldo krējumu samaisa ar kafiju un balto šokolādi, pastāvīgi maisot, masu karsē, pievieno konjaku, samaisa.
  4. Krēmu atdzesē kuļot.
  5. Krēmu pilda šokolādes groziņos, rotā ar mandelēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes