Sastāvdaļas
- 150 g baltās šokolādes
- 150 g tumšās šokolādes
- 150 g bieza saldā krējuma
- 3 tējkarotes konjaka
- 3 tējkarotes stipras kafijas dzēriena
- 1 tējkarote augu eļļas
- mandeles rotāšanai
Pagatavošana
- Karsta ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi, pievieno augu eļļu, masu lej papīra groziņos, noklājot šokolādi pa maliņām.
- Liek ledusskapī uz 30 minūtēm, tad noņem papīru.
- Gatavo krēmu - saldo krējumu samaisa ar kafiju un balto šokolādi, pastāvīgi maisot, masu karsē, pievieno konjaku, samaisa.
- Krēmu atdzesē kuļot.
- Krēmu pilda šokolādes groziņos, rotā ar mandelēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!