Kabaču un kartupeļu kotletes

Kabaču un kartupeļu kotletes Foto: Kabaču un kartupeļu kotletes

Sastāvdaļas

  • 500 g kabaču
  • 3-4 kartupeļi
  • 3 olas
  • 2 glāzes augu eļļas
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 1 glāze skābā krējuma
  • sāls, pētersīļi, lapu salāti

Pagatavošana

  1. Kabačus nomizo, rupji sarīvē.
  2. Kartupeļus nomizo, izvāra, sastampā biezenī.
  3. Kabačus un kartupeļu biezeni samaisa, pievieno 2 olas, sakapātus pētersīļus, 1 ēdamkaroti miltu, sāli, piparus.
  4. No iegūtās masas veido kotletes. 
  5. Olas sakuļ, mērcē tajās kotletes, panē miltos. 
  6. Kotletes cep ļoti sakarsētā augu eļļā.
  7. Gatavas kotletes liek šķīvjos, rotā ar lapu salātiem, atsevišķi pasniedz skābo krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes