Kabaču torte

Kabaču torte Foto: Kabaču torte

Sastāvdaļas

  • 4 nelieli kabači
  • 2 olas
  • 200 g majonēzes
  • 100 g siera
  • 2 lieli burkāni
  • 2 sīpoli
  • ķiploki, sāls, pipari pēc garšas
  • dilles
  • milti
  • 2 tomāti

Pagatavošana

  1. Kabačus nomazgā, nomizo, sarīvē uz rupjās rīves.
  2. Pieber sāli, piparus, atstāj, kamēr kabačiem izdalās sula.
  3. Tad lieko sulu nožmiedz, pievieno olas, miltus, sakuļ mīklu.
  4. Cep biskvītus sakarsētā pannā, nelielā augu eļļas daudzumā.
  5. Gatavo pildījumu - sīpolus sīki sakapā, burkānus sarīvē uz rupjās rīves.
  6. Sīpolus un burkānus cep, kamēr tie kļūst mīksti.
  7. Bļodā samaisa majonēzi ar ķiplokiem un dillēm.
  8. Sieru sarīvē.
  9. Tomātus sagriež plānos gredzenos.
  10. Biskvītam uzklāj majonēzes maisījumu, sīpolu-burkānu maisījumu, tomātu gredzentiņus, uzkaisa sieru, liek virsū otru biskvītu.
  11. Tā turpina likt kārtās pārējos biskvītus.
  12. Svarīgi ir likt karstus biskvītus, jo siers, kūstot, sastiprina torti!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes