Sastāvdaļas
- 4 nelieli kabači
- 2 olas
- 200 g majonēzes
- 100 g siera
- 2 lieli burkāni
- 2 sīpoli
- ķiploki, sāls, pipari pēc garšas
- dilles
- milti
- 2 tomāti
Pagatavošana
- Kabačus nomazgā, nomizo, sarīvē uz rupjās rīves.
- Pieber sāli, piparus, atstāj, kamēr kabačiem izdalās sula.
- Tad lieko sulu nožmiedz, pievieno olas, miltus, sakuļ mīklu.
- Cep biskvītus sakarsētā pannā, nelielā augu eļļas daudzumā.
- Gatavo pildījumu - sīpolus sīki sakapā, burkānus sarīvē uz rupjās rīves.
- Sīpolus un burkānus cep, kamēr tie kļūst mīksti.
- Bļodā samaisa majonēzi ar ķiplokiem un dillēm.
- Sieru sarīvē.
- Tomātus sagriež plānos gredzenos.
- Biskvītam uzklāj majonēzes maisījumu, sīpolu-burkānu maisījumu, tomātu gredzentiņus, uzkaisa sieru, liek virsū otru biskvītu.
- Tā turpina likt kārtās pārējos biskvītus.
- Svarīgi ir likt karstus biskvītus, jo siers, kūstot, sastiprina torti!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!