Sastāvdaļas
- 1 vidēja lieluma kabacis
- 2 tomāti
- 1 burkāns
- 130 g cieta siera
- ķiploki pēc garšas
- majonēze
- zaļumi
Pagatavošana
- Kabaci sagriež šķēlītēs, uzber sāli un atstāj uz 10 minūtēm.
- Tomātus sagriež gredzenos.
- Kabačiem nolej lieko šķidrumu, apviļā miltos un apcep uz pannas, no abām pusēm, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Burkānu sarīvē uz smalkās rīves.
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
- Sieru samaisa ar burkāniem.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē un samaisa ar majonēzi.
- Ķiploku majonēzi samaisa ar sieru un burkāniem.
- Apceptās kabaču šķēlītes izkārto uz šķīvja, virsū liek tomātu gredzenus,pārklāj ar siera-burkānu-ķiploku majonēzes maisījumu.
- Rotā ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!