Kabaču sacepums

Kabaču sacepums Foto: Kabaču sacepums

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 500 g kabaču
  • 500 g tomātu
  • 1 tējkarote čili
  • 1 tējkarote Provansas garšvielu
  • 2 tējkarotes sausā dārzeņu buljona
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 150 g siera

Pagatavošana

  1. Sīpolu notīra, sakapā un apsautē eļļā.
  2. Pievieno plānās šķēlītēs sagrieztus kabačus un, nepārtraukti maisot, viegli apcep.
  3. Tomātus sagriež un sasmalcina ar mikseri.
  4. Pievieno garšvielas un labi samaisa.
  5. Sacepuma formā kārtām liek kabačus un tomātu biezeni.
  6. Virsū uzkaisa rīvētu sieru.
  7. Liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes, līdz veidojas zeltaina garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes