Sastāvdaļas
- 400 g kabaču
- 100 g siera
- 2 olas
- 100 g skābā krējuma
- 1/2 tējkarotes dzēstas sodas
- 150 g miltu
- zaļumi
- 1/2 tējkarotes sāls
- pipari
Pagatavošana
- Kabačus sarīvē, nospiež lieko šķidrumu.
- Sieru smalki sarīvē, zaļumus sakapā.
- Dzēsto sodu samaisa ar skābo krējumu, atstāj uz 5 minūtēm.
- Sodas maisījumam pievieno olas, sāli, piparus, sakuļ ar dakšiņu, pievieno miltus, vēlreiz samaisa.
- Sodas-miltu maisījumam pievieno sieru, kabačus, zaļumus, samaisa, lej ietaukotā veidnē.
- Cep 180°C temperatūrā, 40-50 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!