Sastāvdaļas
- 2-3 vidēja lieluma kabači
- 2 olas
- 200 g saldā krējuma 20% tauku
- sāls
- 100 g Fetas vai Brinzas siera
- 4 ēdamkarotes miltu
- 160 g cieta siera
- 3 tomāti
- 4-6 ēdamkarotes sakapātu loku
- 3-4 ēdamkarotes sakapātu diļļu
- kaltēti pētersīļi
- baziliks
- malti melnie pipari
- augu eļļa ieziešanai
Pagatavošana
- Kabačus sarīvē uz rupjās rīves, nospiež sulu.
- Olas sakuļ ar sāli, pievieno saldo krējumu, ar dakšiņu samīcītu Fetas vai Brinzas sieru, miltus, dilles, lokus, garšvielas.
- Kabačus samaisa ar olu maisījumu, liek veidnē, kas izklāta ar foliju, foliju noziež ar augu eļļu.
- Pārkaisa ar rupji rīvētu sieru, izkārto tomātu šķēlītes.
- Cep 175°C temperatūrā, 40 minūtes.
- Sacepumu sagriež gabalos tikai tad, kad tas ir atdzisis.
- Sacepuma cepšanai vislabāk izmantot keramisko veidni.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!