Sastāvdaļas
- 3 ēdamkarotes vārītu rīsu
- 500 g maltās gaļas
- sāls, pipari
- 300 g sēņu
- 1 sīpols
- augu eļļa cepšanai
- 1 kabacis
- tomāti
- dilles, ķiploki, majonēze
Pagatavošana
- Rīsus samaisa ar malto gaļu, pieber sāli, piparus.
- Sēnes sagriež gabaliņos, sīpolu pusgredzenos - cep augu eļļā.
- Kabaci nomizo, sagriež gareniskās, plānās šķēlītēs, mazliet uzber sāli.
- Veidni ieziež ar augu eļļu, liek kabaču šķēles tā, lai maliņas pārkaras pāri.
- Liek maltās gaļas masu, virsū sēnes ar sīpoliem, tad atlikušo maltās gaļas masu.
- Tomātus sagriež šķēlītēs, izkārto virsū maltajai gaļai, uzber sāli, piparus.
- Uzklāj majonēzi, kas samaisīta ar ķiplokiem un dillēm, uzliek virsū kabaču maliņas, kas bija pārkārušās, uzklāj majonēzi.
- Cep sakarsētā krāsnī, kamēr gatavs.
- Gatavu sacepumu rotā ar tomātiem un zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!