Sastāvdaļas
- 1 kg kabaču
- 3 sīpoli
- 500 g kausētā siera
- 50 g augu eļļas
- garšvielas pēc garšas
- sāls pēc garšas
- 5 olas
Pagatavošana
- Kabačus sagriež šķēlītēs, sīpolus sagriež gredzenos.
- Pievieno garšvielas, sāli, uzmanīgi samaisa.
- Kausēto sieru samaisa ar kabačiem.
- Pievieno augu eļļu, masu liek katlā, uz lēnas uguns - nepārtraukti maisa, kamēr siers ir pilnībā izkusis.
- Veidni ietauko ar sviestu.
- Olas sakuļ, pievieno kabaču masai, samaisa un liek veidnē.
- Cep 180-190°C temperatūrā, kamēr gatavs, jo dziļāka veidne, jo ilgāks cepšanās laiks.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!