Sastāvdaļas
- 2 kabači
- 1 vistas fileja
- 2 ķiploka daiviņas
- 50 g cieta siera
- saldā paprikas mērce
- dažas bazilika lapiņas
- sāls, malti melnie pipari
- olīveļļa
Pagatavošana
- Kabačus nomazgā un sagriež 0,5 cm platās sloksnēs.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, liek kabaču sloksnes, mazliet ieziež ar olīveļļu un uzber sāli.
- Cep 180°C temperatūrā, 5-7 minūtes, lai kabaču sloksnes kļūtu mīkstākas un tās būtu vieglāk salocīt.
- Vistas fileju sagriež garās sloksnītēs, mazliet izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus.
- Pievieno ķiplokus, samaisa un atstāj, mazliet iemarinēties.
- Uz sagatavotajām kabaču sloksnēm liek gaļas sloksnītes, pārkaisa ar sarīvētu sieru, pievieno baziliku un mazliet paprikas mērces.
- Pildītās kabaču sloksnes satin ruletēs, nostiprina ar iesmiņiem un cep 180°C temperatūrā, 25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!