Sastāvdaļas
- 400 g kabaču
- 300 g maltas vistas gaļas
- 1 sīpols
- 1 burkāns
- 100 g siera
- 4 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
- 1 ola
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Pannā, nelielā eļļas daudzumā apcep vistas gaļu, sakapātu sīpolu, sarīvētu burkānu.
- Pielej mazliet ūdens un sautē 10 minūtes, uz lēnas uguns.
- Pievieno tomātu pastu, cep 3 minūtes, pastāvīgi maisot, pieber sāli un piparus pēc garšas.
- Kabačus sagriež plānās plāksnēs.
- Pusi kabaču plākšņu liek veidnē, ar plakanu apakšu.
- Uz kabaču plāksnēm liek pusi gaļas maisījuma.
- Bļodā, sakuļ ar putojamo slotiņu olu, jogurtu un sāli.
- Gaļas maisījumu pārlej ar pusi jogurta maisījuma.
- Tad liek kabaču plāksnes, kabaču plāksnēm virsū liek atlikušo vistas gaļas maisījumu, pārlej ar atlikušo jogurta maisījumu, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, kamēr gatavs.
- Tikko kabaču plāksnes ir kļuvušas mīkstas un siers apbrūnējis, var ņemt ārā no krāsns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!