Kabaču lazanja

Kabaču lazanja Foto: Kabaču lazanja

Sastāvdaļas

  • 400 g kabaču
  • 300 g maltas vistas gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 100 g siera
  • 4 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Pannā, nelielā eļļas daudzumā apcep vistas gaļu, sakapātu sīpolu, sarīvētu burkānu.
  2. Pielej mazliet ūdens un sautē 10 minūtes, uz lēnas uguns.
  3. Pievieno tomātu pastu, cep 3 minūtes, pastāvīgi maisot, pieber sāli un piparus pēc garšas.
  4. Kabačus sagriež plānās plāksnēs.
  5. Pusi kabaču plākšņu liek veidnē, ar plakanu apakšu.
  6. Uz kabaču plāksnēm liek pusi gaļas maisījuma.
  7. Bļodā, sakuļ ar putojamo slotiņu olu, jogurtu un sāli.
  8. Gaļas maisījumu pārlej ar pusi jogurta maisījuma.
  9. Tad liek kabaču plāksnes, kabaču plāksnēm virsū liek atlikušo vistas gaļas maisījumu, pārlej ar atlikušo jogurta maisījumu, pārkaisa ar rīvētu sieru.
  10. Cep 200°C temperatūrā, kamēr gatavs.
  11. Tikko kabaču plāksnes ir kļuvušas mīkstas un siers apbrūnējis, var ņemt ārā no krāsns.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes