Kabaču - burkānu torte

Kabaču - burkānu torte Foto: Kabaču - burkānu torte

Sastāvdaļas

  • 600 g kabaču
  • 1 liels burkāns
  • 1 liels sīpols
  • 5 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 5 ēdamkarotes miltu
  • 2 olas
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas
  • augu eļļa cepšanai
  • zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kabačus nomazgā un sarīvē uz rupjās rīves, ja kabačiem ir cieta miza, tos nomizo.
  2. Pievieno olas, miltus, sāli, piparus, kārtīgi samaisa.
  3. Pannā uzkarsē augu eļļu, cep lielās kabaču pankūkas, no abām pusēm, uz vidējas uguns.
  4. Jābūt 3 lielām pankūkām.
  5. Apcep sakapātu sīpolu ar sarīvētu burkānu, atdzesē.
  6. Apceptajiem sīpoliem un burkāniem pievieno skābo krējumu, sāli, piparus pēc garšas, samaisa.
  7. Kabaču pankūkas noziež ar sīpolu-burkānu maisījumu, veido torti, rotā ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes