Sastāvdaļas
● 600 g kabaču
● 1 liels burkāns
● 1 liels sīpols
● 5 ēdamkarotes skābā krējuma
● 5 ēdamkarotes miltu
● 2 olas
● sāls pēc garšas
● pipari pēc garšas
● augu eļļa cepšanai
● zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Kabačus nomazgā un sarīvē uz rupjās rīves, ja kabačiem ir cieta miza, tos nomizo.
- Pievieno olas, miltus, sāli, piparus, kārtīgi samaisa.
- Pannā uzkarsē augu eļļu, cep lielās kabaču pankūkas, no abām pusēm, uz vidējas uguns.
- Jābūt 3 lielām pankūkām.
- Apcep sakapātu sīpolu ar sarīvētu burkānu, atdzesē.
- Apceptajiem sīpoliem un burkāniem pievieno skābo krējumu, sāli, piparus pēc garšas, samaisa.
- Kabaču pankūkas noziež ar sīpolu-burkānu maisījumu, veido torti, rotā ar zaļumiem.