Kā pagatavot šokolādes lapiņas tortēm un kūkām

Kā pagatavot šokolādes lapiņas tortēm un kūkām Foto: vk.com

Sastāvdaļas

● šokolāde (baltā, piena vai tumšā)
● rožu lapas

Pagatavošana

    1. Izkausē šokolādi.
    2. Rožu lapas kārtīgi nomazgā.
    3. Ar otiņu uzklāj izkausēto šokolādi uz lapas otras puses (dzīslainās), var uzklāt 2-3 reizes.
    4. Lapiņas liek uz cepamā papīra vai folijas, ja vēlas izmainīt formu liek uz mīklas ruļļa vai satītas folijas.
    5. Liek ledusskapī, pēc tam uzmanīgi noņem.
    6. Šokolādes lapiņas izmanto kūku rotāšanai, skaistas ir lapiņas dažādos šokolādes toņos.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes