Kā labāk cept pankūkas: 5 padomi saimniecēm

Kā labāk cept pankūkas: 5 padomi saimniecēm Foto: Kā labāk cept pankūkas: 5 padomi saimniecēm
1. Šķidrumu pankūku mīklā lej karstu, tas palielina mīklas saturīgumu.
2. Lai pankūkas sanāktu garšīgas un skaistas, ļaujiet izsijātiem miltiem mazliet nostāvēties, uzreiz nepievienojiet.
3. Sāli un cukuru pievieno tik, cik norādīts receptē. Pārsālīta mīkla slikti rūgst, pankūkas būs bālas. Par daudz cukura, padara mīklu cietu.
4. Ja miltus, pankūku mīklai izšķīdina sālsūdenī, nebūs kunkuļu.
5. Pannu pankūku cepšanai apkaisa ar sāli, notīra ar salveti, tad tikai lej eļļu un mīklu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes