Kā grilēt vistu krāsnī

Kā grilēt vistu krāsnī Foto: Kā grilēt vistu krāsnī

Sastāvdaļas

  • 1 neliela vista
  • 1 ķiploka galviņa
  • 1 pētersīļu saišķītis
  • 1 saišķītis svaiga timiāna
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Krāsns apakšējā plauktā liek plāti, kas izklāta ar foliju uz kuras uzbērta sāls kārta.
  2. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  3. Vistu pilda ar notīrītām ķiploka daiviņām, pētersīļiem, timiānu.
  4. Apsāla un sapiparo no iekšpuses un ārpuses, liek vistu uz restītēm, ar krūtiņu uz augšu.
  5. Pēc 15-20 minūtēm, kad vistas krūtiņa ir apbrūnējusi, vistu apgriež otrādi, pacep, tad, ik pēc 10-15 minūtēm vistu apgroza.
  6. Pēc 1,5 stundas vista ir gatava.

Patik recepte?
Iesaki draugiem un saviem tuvajiem! Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes