Kā grilēt vistu krāsnī

Kā grilēt vistu krāsnī Foto: Kā grilēt vistu krāsnī

Sastāvdaļas

 ● 1 neliela vista
 ● 1 ķiploka galviņa
 ● 1 pētersīļu saišķītis
 ● 1 saišķītis svaiga timiāna
 ● sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Krāsns apakšējā plauktā liek plāti, kas izklāta ar foliju uz kuras uzbērta sāls kārta.
  2. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  3. Vistu pilda ar notīrītām ķiploka daiviņām, pētersīļiem, timiānu.
  4. Apsāla un sapiparo no iekšpuses un ārpuses, liek vistu uz restītēm, ar krūtiņu uz augšu.
  5. Pēc 15-20 minūtēm, kad vistas krūtiņa ir apbrūnējusi, vistu apgriež otrādi, pacep, tad, ik pēc 10-15 minūtēm vistu apgroza.
  6. Pēc 1,5 stundas vista ir gatava.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes