Sastāvdaļas
- 1 neliela vista
- 1 ķiploka galviņa
- 1 pētersīļu saišķītis
- 1 saišķītis svaiga timiāna
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Krāsns apakšējā plauktā liek plāti, kas izklāta ar foliju uz kuras uzbērta sāls kārta.
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Vistu pilda ar notīrītām ķiploka daiviņām, pētersīļiem, timiānu.
- Apsāla un sapiparo no iekšpuses un ārpuses, liek vistu uz restītēm, ar krūtiņu uz augšu.
- Pēc 15-20 minūtēm, kad vistas krūtiņa ir apbrūnējusi, vistu apgriež otrādi, pacep, tad, ik pēc 10-15 minūtēm vistu apgroza.
- Pēc 1,5 stundas vista ir gatava.
Patik recepte?
Iesaki draugiem un saviem tuvajiem! Paldies!