Kā ekonomiski sagatavot produktus 4 cilvēku ģimenei

Kā ekonomiski sagatavot produktus 4 cilvēku ģimenei Foto: Kā ekonomiski sagatavot produktus 4 cilvēku ģimene
No 4 lielām vistām un cūkgaļas gabala:
1. Vistām nogriež spārnus, kaklus - sanāk 8 gabali - pietiks 2 pusdienām un vakariņām. 
2. Nogriež visu balto gaļu, sadala fileju 2 gabalos. Izdauza karbonādēm, sanāks 16 gabali, sasaldē.
3. Atlikušo gaļu noņem no kauliem, pievieno cūkgaļu, samaļ. Malto gaļu sadala 3 lielās, 1 mazā daļā, lielajām daļām pievieno rīsus, dārzeņus.No 2 daļām izveido tefteļus un gaļu tīteņiem - sasaldē.
4. No mazās maltās gaļas daļas izveido frikadeles zupai, sasaldē.
5. Atlikušajai maltajai gaļai pievieno maizi, rīvētus kartupeļus, izveido kotletes, liek saldētavā.
6. Vistu kaulus savāra, ūdens tikai mazliet nosedz kaulus, noņem atlikušo gaļu, šo gaļu var izmantot makaroniem. Atdzisušu buljonu lej trauciņos un liek saldētavā, sanāk aptuveni 6-7 trauciņi, šo buljonu var izmantot zupām, borščam.
... reizes
    



Šodien skatītākās receptes