Jūras kāpostu un olu sacepums

Jūras kāpostu un olu sacepums Foto: Jūras kāpostu un olu sacepums

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītu jūras kāpostu
  • 4 olas
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • sāls pēc garšas
  • pētersīļi vai dilles

Pagatavošana

  1. Izvāra jūras kāpostus.
  2. Gatavos kāpostus smalki sagriež, mazliet apcep un saliek ar sviestu labi ieziestā traukā.
  3. Viegli sakuļ olas, pieber sali.
  4. Kāpostus pārlej ar sakultajām olām un sacep cepeškrāsnī.
  5. Pārkaisa ar diļļu vai pētersīļu zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes