Sastāvdaļas
- 180-200 g miltu
- 250 ml jogurta bez piedevām
- 1 ola
- sāls
- 1 tējkarote sodas (bez kaudzītes)
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 ēdamkarote cukura (bez kaudzītes)
Pagatavošana
- Izsijā miltus ar sāli un cepamo pulveri.
- Atsevišķā bļodā samaisa, izmantojot putojamo slotiņu - jogurtu, sodu, olu, augu eļļu, cukuru.
- Miltus samaisa ar jogurta maisījumu, izmantojot karoti.
- Kult mīklu nevajag, var palikt arī, ja ir kāds kunkulis.
- Mīklu atstāj atpūsties 15-20 minūtes.
- Cep ļoti sakarsētā pannā, nelielā augu eļļas vai sviesta daudzumā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!