Jēra gaļas sautējums ar gurķiem

Jēra gaļas sautējums ar gurķiem Foto: Jēra gaļas sautējums ar gurķiem

Sastāvdaļas

  • 800 g jēra gaļas
  • 2 ēdamkarotes tauku
  • 3 skābēti gurķi
  • 1 tējkarote 9% etiķa
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 1 sīpols
  • 1 šķēle selerijas saknes
  • 1 pētersīlis
  • sāls
  • pipari
  • 2 krustnagliņas
  • cukurs
  • ūdens

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabalos ar visu kaulu, taukos apcep brūnu, liek katlā, pārlej ar verdošu ūdeni tā lai gaļa būtu tikko apsegta, un sautē uz lēnas uguns.
  2. Kad gaļa mīksta, pievieno sasmalcinātas garšsaknes, sali, piparus, krustnagliņās.
  3. Mīkstai gaļai pievieno nomizotus, kubiņos sagrieztus gurķus, etiķi un cukuru, mērci iebiezina ar miltiem un krējumu.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes