Jēra gaļas šašliks

Jēra gaļas šašliks Foto: Jēra gaļas šašliks

Sastāvdaļas

  • 500 g jēra gaļas mīkstuma
  • 150 g sīpolu
  • 150 g svaigu tomātu
  • 25 g tomātu biezeņa
  • 50 g 4% etiķa
  • sarkanie pipari
  • melnie pipari
  • citronskābe

Pagatavošana

  1. Jēra gaļai atgriež plēves, gaļu sagriež četrstūra gabaliņos. 
  2. Stikla traukā kārtam liek gaļas gabaliņus, pārkaisa ar sagrieztiem sīpoliem, sarkanajiem pipariem un sāli, pārlaista ar etiķi, citronskābes ūdeni. 
  3. Noslogo uz laiku no 6 līdz 24 stundām. 
  4. Pēc tam gaļas gabaliņus pārziež ar tomātu pastu vai biezeni, apkaisa ar sarkanajiem pipariem un saver uz iesma kopā ar sīpolu un tomātu gabaliņiem. 
  5. Cep uz kvēlojošām oglēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes