Jēra gaļas plācenīši

Jēra gaļas plācenīši Foto: Jēra gaļas plācenīši

Sastāvdaļas

  • 100 g jēra gaļas
  • 10 g nieru tauku
  • 20 g baltmaizes
  • 25 g ūdens
  • 1/4 olas
  • sāls
  • ķiploki
  • pipari
  • 10 g rīvmaizes
  • 15 g tauku cepšanai

Pagatavošana

  1. Jēra gaļu, nieru taukus un izmērcētu baltmaizi gaļas mašīnā izmaļ, pievieno olu, sīki sasmalcinātu ķiploku, sāli, piparus un sastrādā.
  2. No gaļas masas veido apaļus plācenīšus, apviļā rīvmaizē, cep sakarsētos taukos no abām pusēm brūnus.
  3. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem, krējuma mērci, tomātu salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes