Sastāvdaļas
- 1 kg jēra gaļas
- 500 g sīpolu
- sāls
- 1/4 glāzes stipras pupiņu kafijas
- pipari
- 2 ēdamkarotes miltu
- eļļa cepšanai
- zaļumi
Pagatavošana
- Gaļu sagriez šķēlītēs, izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem, pārber ar zaļumiem, apvārta miltos un ātri apcep eļļā.
- Gaļu izņem, tajā pašā eļļā mazliet apcep šķēlītēs sagrieztus sīpolus.
- Veidnē liek kārtām sīpolus un gaļu, pārlej ar kafiju.
- Trauku aizvāko un cepeškrāsnī sautē, līdz gaļa un sīpoli mīksti.
- Pasniedz ar kartupeļu biezeni un skābētiem gurķiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!