Jēra gaļa ungāru gaumē

Jēra gaļa ungāru gaumē Foto: Jēra gaļa ungāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg jēra gaļas
  • 500 g sīpolu
  • sāls
  • 1/4 glāzes stipras pupiņu kafijas
  • pipari
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • eļļa cepšanai
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriez šķēlītēs, izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem, pārber ar zaļumiem, apvārta miltos un ātri apcep eļļā.
  2. Gaļu izņem, tajā pašā eļļā mazliet apcep šķēlītēs sagrieztus sīpolus.
  3. Veidnē liek kārtām sīpolus un gaļu, pārlej ar kafiju.
  4. Trauku aizvāko un cepeškrāsnī sautē, līdz gaļa un sīpoli mīksti.
  5. Pasniedz ar kartupeļu biezeni un skābētiem gurķiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes