Sastāvdaļas
- jēra gaļa + ribas
- burkāni
- jauno zaļo zirnīšu pākstis
- 1 saišķītis svaigu piparmētru
- olīveļļa
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Jēra gaļu sadala gabalos, uzber sāli, piparus, cep ribas uz lielas uguns, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Noņem no uguns, noliek malā.
- Burkānus sagriež salmiņos, cep augu eļļā, kopā ar zirņu pākstīm, cep tajā pašā pannā, kur cepās gaļa.
- Gatavo piparmētru mērci - norauj piparmētru lapiņas, mazliet pieber sāli, pakāpeniski pievieno olīveļļu - sakuļ blenderī.
- Dārzeņus liek šķīvī, virsū jēra gaļu, bagātīgi pārlej ar piparmētru mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!