Jauktas kapātas gaļas kotletes

Jauktas kapātas gaļas kotletes Foto: Jauktas kapātas gaļas kotletes

Sastāvdaļas

 ● 300 g liellopu vai cūkgaļas
 ● 50 g kūpinātas vistu kājiņas
 ● 50 g šķiņķa
 ● 40 g sīpola
 ● 1 ola
 ● 1 tomāts
 ● 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
 ● siers
 ● skābais krējums
 ● majonēze
 ● 4 ēdamkarotes sarkanvīna
 ● pipari, sāls, garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Visus gaļas produktus sakapā gabaliņos, pievieno garšvielas, vīnu, sakapātus sīpolus, sāli.
  2. Gaļu masu samaisa ar olu, kartupeļu cieti - samaisa.
  3. No masas veido 1,5 cm biezas kotletes, cep verdošā eļļā, kamēr parādās garoziņa.
  4. Skābo krējumu samaisa ar majonēzi - 50/50, pievieno rīvētu sieru. 
  5. Pannā ceptās kotletes liek veidnē, katrai kotletei virsū liek tomāta šķēlīti, tomāta šķēlītei virsū liek skābā krējuma-majonēzes maisījumu.
  6. Veidni ar kotletēm liek sakarsētā krāsnī, cep 5-7 minūtes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes