Jauktas kapātas gaļas kotletes

Jauktas kapātas gaļas kotletes Foto: Jauktas kapātas gaļas kotletes

Sastāvdaļas

  • 300 g liellopu vai cūkgaļas
  • 50 g kūpinātas vistu kājiņas
  • 50 g šķiņķa
  • 40 g sīpola
  • 1 ola
  • 1 tomāts
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • siers
  • skābais krējums
  • majonēze
  • 4 ēdamkarotes sarkanvīna
  • pipari, sāls, garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Visus gaļas produktus sakapā gabaliņos, pievieno garšvielas, vīnu, sakapātus sīpolus, sāli.
  2. Gaļu masu samaisa ar olu, kartupeļu cieti - samaisa.
  3. No masas veido 1,5 cm biezas kotletes, cep verdošā eļļā, kamēr parādās garoziņa.
  4. Skābo krējumu samaisa ar majonēzi - 50/50, pievieno rīvētu sieru. 
  5. Pannā ceptās kotletes liek veidnē, katrai kotletei virsū liek tomāta šķēlīti, tomāta šķēlītei virsū liek skābā krējuma-majonēzes maisījumu.
  6. Veidni ar kotletēm liek sakarsētā krāsnī, cep 5-7 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes