Jāņogu un upeņu ievārījums ar apelsīniem

Jāņogu un upeņu ievārījums ar apelsīniem Foto: Jāņogu un upeņu ievārījums ar apelsīniem

Sastāvdaļas

  • 500 g jāņogu
  • 300 g upeņu
  • 1 apelsīns
  • 300 g ievārījuma cukura ar pektīnu (1+3)

Pagatavošana

  1. Apelsīnam nomizo miziņu, noņem baltumu, sadala daiviņās un sagriež gabaliņos.
  2. Miziņas sagriež šaurās strēmelītēs.
  3. Liek katlā, ieber ogas, pielej 1/3 glāzes ūdens, uzvāra un lēni vāra 10 minūtes.
  4. Pieber cukuru un vara vel dažas minūtes.
  5. Lej burkās un aizvāko.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes