Sastāvdaļas
- 250 g konservēto turku zirņu
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes zirņu miltu
- 1 ēdamkarote speltas kviešu milti
- 1/3 tējkarotes cepamā pulvera
- pētersīļi
- asās paprikas pulveris
- sāls
- melnie pipari
- olīveļļa cepšanai
Mērcei:
- 12% krējuma
- dilles
- sāls
Pagatavošana
- Zirņus un ķiplokus sablendē, iejauc miltus, cepam pulveri, pētersīļus, aso paprikas pulveri, sāli un piparus. Ar karotīti veidot bumbiņas.
- Cep olīveļļā uz pannas.
- Ņēmu nost zeltaini brūnus un nosusina uz papīra dvieļa.
Pasniedz ar diļļu - krējuma mērci.
Paldies par recepti Ievai Brantei.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!