Ievas Brantes biezpiena proteīna kūka

Ievas Brantes biezpiena proteīna kūka Foto: Ievas Brantes biezpiena proteīna kūka

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa cepumu (manā gadījumā pilngraudu BIO ar melasi, Country Life)
  • 2 paciņas vājpiena biezpiena (o,5%) 
  • 1 paciņa grieķu jogurta (manā gadījumā Annele)
  • 2 kausiņi proteīna ar vaniļas garšu
  • 2 piliens sukralozes (cukura aizvietotājs)
  • 2 saujas rozīņu
  • 3 šokolādes gabaliņi, lai var uztaisīt sirsniņas (manā gadījumā tumšā šokolāde Torras bez cukura)

Pagatavošana

  1. Sajaucu biezpienu, jogurtu, cukura aizvietotāju un proteīnu. Darīju to blenderī, lai masa būtu vienmērīgāka un gaisīgāka. Piebēru klāt rozīnes. 
  2. Tad stikla traukā liku cepumu kārtu, virsū biezpiena masu, vēl cepumu kārtu un vēl biezpiena masu. Kopumā man sanāca trīs kārtas. 
  3. Virsū uzbēru cepumu drupačas un no sarīvētās tumšās šokolādes izveidoju sirsniņas. 
  4. Apsedzu ar plēvi un ieliku ledusskapī līdz rītam, lai kūka iesūktos! Dažas stundas pacietības un varēs ēst brokastīs!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes