Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 400 g iebiezinātā piena
- 2 olas
- 150 g miltu
- 50 g kakao pulvera
- 15 g cepamā pulvera
- šķipsniņa sāls
Krēmam:
- 400 g skābā krējuma 25% tauku
- pūdercukurs pēc garšas
- 2-3 ēdamkarotes Nutellas krēma
Pagatavošana
- Skābo krējumu, pūdercukuru un Nutellas krēmu sakuļ ar mikseri, gaisīgā masā.
- Iebiezināto pienu, olas sakuļ, izmantojot putojamo slotiņu.
- Sausās sastāvdaļas samaisa un iesijā iebiezinātā piena masā - kārtīgi samaisa.
- Uz cepamā papīra uzzīmē apli, 22 cm diametrā, liek 2 ēdamkarotes mīklas, izlīdzina, cep 200°C temperatūrā, 5-7 minūtes.
- Šādā veidā cep visus biskvītus.
- Vēl no karstiem biskvītiem novelk cepamo papīru.
- Mīklas pārpalikumu ļoti plānā slānī uzklāj uz cepamā papīra, izcep un sasmalcina drupačās.
- Krēmu ziež starp biskvītiem, uz tortes virsmas un sāniem.
- Tortes virsmu un sānus pārkaisa ar biskvīta drupačām, rotā ar piparmētras lapām.
- Gatavu torti atstāj nostāvēties stundu, tad var pasniegt.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!