Iebiezinātā piena-šokolādes torte

Iebiezinātā piena-šokolādes torte Foto: Iebiezinātā piena-šokolādes torte

Sastāvdaļas

Biskvītam:
  • 400 g iebiezinātā piena
  • 2 olas
  • 150 g miltu
  • 50 g kakao pulvera
  • 15 g cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
Krēmam:
  • 400 g skābā krējuma 25% tauku
  • pūdercukurs pēc garšas
  • 2-3 ēdamkarotes Nutellas krēma

Pagatavošana

  1. Skābo krējumu, pūdercukuru un Nutellas krēmu sakuļ ar mikseri, gaisīgā masā.
  2. Iebiezināto pienu, olas sakuļ, izmantojot putojamo slotiņu.
  3. Sausās sastāvdaļas samaisa un iesijā iebiezinātā piena masā - kārtīgi samaisa.
  4. Uz cepamā papīra uzzīmē apli, 22 cm diametrā, liek 2 ēdamkarotes mīklas, izlīdzina, cep 200°C temperatūrā, 5-7 minūtes.
  5. Šādā veidā cep visus biskvītus.
  6. Vēl no karstiem biskvītiem novelk cepamo papīru.
  7. Mīklas pārpalikumu ļoti plānā slānī uzklāj uz cepamā papīra, izcep un sasmalcina drupačās.
  8. Krēmu ziež starp biskvītiem, uz tortes virsmas un sāniem.
  9. Tortes virsmu un sānus pārkaisa ar biskvīta drupačām, rotā ar piparmētras lapām.
  10. Gatavu torti atstāj nostāvēties stundu, tad var pasniegt.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes