Iebiezinātā piena mīklas torte ar krēmu

Iebiezinātā piena mīklas torte ar krēmu Foto: Iebiezinātā piena mīklas torte ar krēmu

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 140 g miltu
  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 100 g sviesta
  • 1/2 tējkarotes sodas
  • 2 olas
  • 1/2 citrona
  • kakao pulveris
Krēmam:
  • 400 g skābā krējuma
  • 200 g cukura

Pagatavošana

  1. Uz lēnas uguns izkausē sviestu, lej bļodā.
  2. Pievieno iebiezināto pienu, olas, dzēstu sodu, izsijātus miltus.
  3. Pēc katras miltu pievienošanas, kārtīgi izmaisa.
  4. 2/3 mīklas lej pusē veidnes, kurā ieklāts cepamais papīrs.
  5. Atlikušajai mīklai pievieno kakao pulveri, samaisa, lej veidnes otrajā pusē.
  6. Cep 180°C temperatūrā, 10 minūtes.
  7. Gatavo krēmu - skābo krējumu sakuļ ar cukuru, izmantojot putojamo slotiņu.
  8. No krāsns izņem gatavu biskvītu, sagriež 3 daļās, malas aplīdzina.
  9. Visus biskvītus, izņemot augšējo, noklāj ar krēmu.
  10. Kakao biskvītam jābūt vidū, augšējā biskvīta virsmu noklāj ar krēmu.
  11. Pāri palikušos biskvīta gabaliņus, kuri radās, apgriežot maliņas, sasmalcina, apkaisa torti no visām pusēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes