Hotdogs „Kanoe”

Hotdogs „Kanoe” Foto: Hotdogs „Kanoe”

Sastāvdaļas

  • garās desiņas dabīgajā apvalkā
  • siers
  • sīpols
  • paprika
  • tomāti
  • mazā bagete
  • dilles, pētersīļi
  • graudainās sinepes
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Bageti pārgriež gareniski uz pusēm, izņem mīkstumu, pusītes ieziež ar sinepēm - laiviņas gatavas.
  2. Dārzeņus sasmalcina, samaisa bļodā, pieber sāli, piparus, samaisa ar rīvētu sieru.
  3. Dārzeņu - siera maisījumu blīvi iepilda laiviņās.
  4. „Kanoe” laiviņas ar desiņām blakus liek ietaukotā veidnē un cep 20 minūtes, 150-200 °C temperatūrā, sakarsētā krāsnī.
  5. Desiņas pirms cepšanas sadursta ar dakšiņu.
  6. Pēc 20 minūtēm veidni izņem, desiņas liek „Kanoe” laiviņās, uzkaisa rīvētu sieru.
  7. Veidni ar laiviņām liek atkal krāsnī un turpina cept, kamēr siers kļūst sarkanīgs.
  8. Sinepju vietā varat izmantot dažādas mērces, dārzeņiem varat pievienot sēnes, mazsālītus gurķīšus utt.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes