Sastāvdaļas
- 400 g heka filejas
- 1 sīpols
- 2 burkāni
- 30 g selerijas saknes
- 2 ēdamkarotes tomātu mērces
- 3 ēdamkarotes miltu
- garšvielas
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Uz pannas apcep, uz rupjās rīves, sarīvētus burkānus, selerija sakni un sagrieztu sīpolu.
- Kad burkāni un sīpols mīksti pielej ūdeni, pievieno lauru lapu, smaržīgos piparus, sāli, tomātu mērci un nedaudz pasautē.
- Kamēr gatavojas burkānu mērce, Heka fileju, apviļā miltos un apcep eļļa no abām pusēm.
- Heku pievieno burkānu mērcei, uzliek vāku un sautē uz lēnas uguns 10-15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!