Gurķu skābēšana

Gurķu skābēšana Foto: Gurķu skābēšana

Sastāvdaļas

  • 1,65 kg gurķu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 30 g mārrutku
  • 40 g upeņu lapu
  • 70 g diļļu

Pārliešanai:

  • 1,5 l ūdens
  • 90 g sāls
  • 10 g cukura

Pagatavošana

  1. Dezinficētā 3 l burkā ieliek nomazgātus, sagrieztus garšaugus, notīrītu ķiploku.
  2. Saliek stāvus nomazgātus, uz sieta nosusinātus nelielus svaigus gurķus un pārlej ar verdošu sālsūdeni.
  3. Burkas aizvāko, un tad novieto vēsā vietā uzglabāšanai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes