Sastāvdaļas
- 150 g liellopu gaļas (ciska, pleca mīkstums)
- 10 g tauku
- ūdens vai buljons
- 25 g sīpolu
- 15 g tomātu pastas
- 4 g miltu
- 25 g skāba krējuma
- garšvielas
Pagatavošana
- Gaļu sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep brūnus.
- Tad pārliek katliņā, pārlej ar ūdeni vai buljonu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, tomātu pastu, sāli un sautē.
- Kad gaļa pusmīksta, pievieno piparus, lauru lapas, izkarsētus miltus un sautē, līdz gaļas gatava.
- Tad pievieno skābu krējumu.
- Gulašu lej dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai makaroniem, sautētiem dārzeņiem vai svaigu dārzeņu salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!