Gulašs

Gulašs Foto: Gulašs

Sastāvdaļas

  • 150 g liellopu gaļas (ciska, pleca mīkstums)
  • 10 g tauku
  • ūdens vai buljons
  • 25 g sīpolu
  • 15 g tomātu pastas
  • 4 g miltu
  • 25 g skāba krējuma
  • garšvielas

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep brūnus.
  2. Tad pārliek katliņā, pārlej ar ūdeni vai buljonu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, tomātu pastu, sāli un sautē.
  3. Kad gaļa pusmīksta, pievieno piparus, lauru lapas, izkarsētus miltus un sautē, līdz gaļas gatava.
  4. Tad pievieno skābu krējumu.
  5. Gulašu lej dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai makaroniem, sautētiem dārzeņiem vai svaigu dārzeņu salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes