Gulašs ar kartupeļu biezeni - tāds pats, kā bērnudārzā

Gulašs ar kartupeļu biezeni - tāds pats, kā bērnudārzā Foto: Gulašs ar kartupeļu biezeni - tāds pats, kā bērnud

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 tējkarote tomātu pastas
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma
  • 1 lauru lapa
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, mazliet apcep.
  2. Var arī necept, bet aplej ar verdošu ūdeni, sautē kopā ar sagrieztu sīpolu, rīvētu burkānu, uzlej mazliet augu eļļu.
  3. Pielej vēl mazliet ūdens, sautē, kamēr gaļa ir pilnībā gatava. 
  4. 10 minūtes, pirms gatavs, pieber sāli pēc garšas, liek lauru lapu, piparus.
  5. Parasti liellopu gaļas sautēšanas laiks ir 1 stunda, gaļas gatavību pārbauda ar nazi vai dakšiņu.
  6. 1/2 glāzes silta ūdens izmaisa tomātu pastu, miltus, skābo krējumu.
  7. Maisot gulašu, lej tajā tomātu pastas maisījumu, masa sāks sabiezēt. 
  8. Pakarsē 5-10 minūtes, ja gulašs liekas pārāk biezs, pielej mazliet verdoša ūdens.
  9. Gulašu pasniedz ar kartupeļu biezeni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes