Sastāvdaļas
- 125 g liellopu gaļas
- 1 tējkarote augu eļļas
- 1 sīpols
- 1 tējkarote maltas paprikas
- 400 ml ūdens
- 1 tomāts
- 1 zaļā paprika
- 1 - 2 ķiploka daiviņas
- 1 lauru lapa
- 1/2 tējkarotes ķimeņu
- 1 šķipsniņa Kajennas piparu
- 1/2 tējkarotes timiāna
- 1 tējkarote sausā buljona pulvera
- 100 g šampinjonu
- 2 ēdamkarotes saldā krējuma
Pagatavošana
- Katliņā uzkarsē eļļu un apcep sagrieztu gaļu.
- Pieliek gredzenos sagrieztus sīpolus un pasautē.
- Pārkaisa ar maltu papriku un pielej ūdeni.
- Pielej gabaliņos sagrieztus tomātus un sloksnītēs sagrieztu papriku.
- Pēc tam pieliek garšvielas, dārzeņu buljonu un saspiestas ķiploka daiviņas.
- Pēc brīža pievieno šķēlītēs sagrieztus šampinjonus.
- Katlam uzliek vāku un uz lēnas uguns vāra 1 - 1.5 stundas.
- Pirms pasniegšanas lauru lapu izņem un pievieno saldo krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!